ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Friday, August 12, 2016

PEWIIT SOAP PREMIUM

SABUN PEWIIT PREMIUM KELUARAN TERBARU DARI PELLAVINA INDUSTRI

SAPE XKENAL SABUN PEWIIT??SEMUA TAHU...SABUN NI VIRAL GARA2 JUALAN MELEBIHI 500K..SANGAT2 MENGGALAKKAN DARI CUSTOMER!

NAK TAHU APA KELEBIHAN SABUN PEWIIT PREMIUM TERBARU INI???



·         Menghilangkan Jerawat Batu
-    Menghilangkan Parut Jerawat
·         Menghilangkan Kesan Jerawat
·         Memutihkan
·         Mengecilkan Pori-pori Kulit
·         Menyihatkan Kulit(vitamin-c)
·         Menyegar Kulit Muka .
·         Mengawal Minyak Berlebihan
·         Mengekalkan Kelembapan Kulit
·         Menigkatkan Keanjalan Kulit ( Org Berusia )
·         Kulit Lebih Licin , Cerah Dan Berseri-seri
·         Membuang Toksin Pada Wajah
·         Mengahalang Blackhead Dan Whitehead
·    



HARGA ORIGINAL SABUN PEWIIT PREMIUM RM45 SAHAJA BOLEH TAHAN 1,2 BULAN TAU..RUGI XCUBA BUAT SAPE2 YG ADA MASALAH KULIT..DAH CUBA TAK BOLEH TINGGAL DAH SABUN PEWIIT NI ^_^




Friday, July 1, 2016

SABUN PEWIIT PREMIUM

Sexy tak sabun pewiit premium?
Sabun pewiit lama pun 500000 terjual, ni hq pergi keluarkn pewiit premium pulak yg lagi power pemutihannya, lagi power bahannya yang telah ditambah baik, lagi powwr anti jerawat, lagi hilangkan parut jerawat..
Pssttt nak pakai kat bdn pun boleh tau 😝



Produk sabun pewiit premium xd kat kedai2 jamu, hanya boleh order direct dr agen2 atasan sahaja. 👌👌
Sila whatsapp 0137905304 utk offer terkini

AMARAN :  DI SINI HANYA PRODUK ORIGINAL SAHAJA


 

Saturday, June 11, 2016

DROPHIP / BORONG PEWIIT SKINCARE DAN SABUN PEWIIT DENGAN KEUNTUNGAN LUMAYAN

Assalamualaikum..
siapa tak kenal dengan pewiit skincare kan

produk paling hot paling dicari2 oleh pelanggan yg ingin kuit bersih cantik tanpa jerawat
sesiapa yang dah menderita lama dengan jerawat, meh cuba pewiit skincare
mesti anda tak menyesal punye
saya pun telah menggunakan PEWIIT kerana masalah jerawat saya..
hasilnya jerawat hilang,kulit makin bersih dari hari ke hari

pada yang berminat nak jadi dropship pun boleh whatsapp ke 0137905304 k

nak beli satu saja pun boleh , ade offer ade kami bagi special punye

STRICTLY NO CALL K.just whatsapp ./in sha Allah mak balas cepat je.

PEWIIT SKINCARE TESTIMONI, PEWIIT SKINCARE MURAH

JELESS kan bila tgk kulit muka glowing dan bebas masalah... sedangkan kita ada yg mempunyai mslah
‪#‎muka‬ berjerawat
#muka berjeragat
‪#‎kulit‬ muka berminyak
‪#‎parut‬ bekas jerawat
‪#‎liang‬ pori terbuka
‪#‎blackhead‬ whitehead
Dan mcm2 lagi lah...
JANGAN risau dan insyaallah anda pon boleh kalau anda nak...
Mcm mana caranya? Dengan SABUN PEWIIT dan PEWIIT SKINCARE lah..
Apapun pn or whtapps saya 0137905304
Saya akan cerita pnjang lebar tentang keberkesanannya..



Tuesday, April 19, 2016

borong pewiit skincare dan sabun pewiit



 Assalamualaikum semua

tercari2 peluang niaga ?
kat sini anda boleh borong sabun pewiit ataupun nak borong pewiit skincare
nak jadi dropship pun boleh

borong min 20pcs ye utk pewiit skincare
untuk sabun pewiit borong minimum 50pcs

sesiapa berminat nak borong sabun pewiit dan pewiit skincare, sila whatsapp 0137905304..whatsapp sahaja k..thank u semua

Sunday, April 17, 2016

BORONG PEWIIT SKINCARE

Sesiapa yang berminat borong pewiit skincare,sila whatsapp 0137905304


Sunday, February 14, 2016

PEWIIT SKINCARE YANG PALING HOT


 PEWIIT SKINCARE DILULUSKAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA

ramai sgt pm admin
'PEWIIT SKINCARE ADA KKM KE?'
"RAMAI PRODUK YG XDE KKM SEKARANG NI, SAYA TAKUT NAK PAKAI"
begitu ramai yg bertanya sy soalan yg sama
meh harini nak tunjuk bukti bahawa PEWIIT SKINCARE ade bukti KKM ASLI K kiki emoticon
OK pengguna yg nak cuba, jgn risau dah k?

  Nah saya bagi besar2 punya kkm...wahh lega rasa sangat kan kalau produk yang kita pakai tu ada kkm,,sebab sekarang banyak sgt produk yg ada bahan terlarang ..NO NO NO

SEBAB KENAPA ANDA PERLU PILIH PEWIIT SKINCARE
> set yang besar jimat boleh pakai lama
>ADA KKM OF COURSE LA KAN..saya takkan jual produk sebarangan
>ada bahan2 yg memang kita nak ada dalam skincare kita, collagen vitamin c sebab kita nak putih tegang kan
>BANYAKKK SANGAT TESTIMONI - tak percaya google~!!
>ada kayu manis dan cengkih tu yg bagus buat hilang jerawat, parut , dan jeragat



HAA JANGAN CUBA NAK BELI PRODUK PEWIIT YG BERSEPAH2 KAT PASARAN..PASTIKAN BELI YG ORI SAHAJA , HQ PEWIIT POS DIRECT PADA ANDA BARULAH DIJAMIN ORIGINAL YE

anda boleh direct dapatkan pewiit skincare dari saya, dijamin 500% ORIGINAL siap ada promosi khas lagi ^_^




siapa nak order SABUN PEWIIT ORI DAN PEWIIT SKINCARE ORI DARI HQ

SILA WHATSAPP SY 0137905304

HARGA PEWIIT SKINCARE = RM120
HARGA SABUN PEWIIT = RM45 OFFER RM35


Thursday, February 11, 2016

INSTANT SHAWL EXCLUSIVE ADDNUR dan JUBAH EXCLUSIVE DARI ADDNUR

Assalamualaikum,

instant shawl exclusive dari Addnur dah release

buat peminat2 tudung yang exclusive dengan harga yang murah,
mari cuba tudung addnur ni

corak butterly yang menarik berkaki..lembut beralun mudah pakai...corak yang memukau, walaupun simple,
tak perlu bermanik2 tapi dah cukup menarik

KOD TUDUNG : BUTTERFLY INSTANT SHAWL
harga : RM55 sahaja

berminat boleh whatsapp 0137905304




 JUBAH BREASTFEED ADDNUR READY STOCK

Jubah exclusive yang direka khas untuk pelanggan yang bertuah memilikinya...
setiap koleksi jubah kami adalah limited edition dan takkan berulang lagi jadi anda sangat bertuah memilikinya. selain pemilihan kain yang terperinci membuat pemakai dapat menutup aurat dengan sempurna. Kain dari arab yang tidak melekat tubuh , menggunakan material khas yang juga limited edition.

berminat boleh whatsapp 0137905304




KOD JUBAH : BLACK STRIPE
harga : RM199
OFFER RM180 SAHAJA!
breastfeed friendly - SELAK
wudhuk friendly 



KOD JUBAH : FLOWER TURQOISE
harga : RM199
OFFER RM180 SAHAJA!
breastfeed friendly -ZIP
wudhuk friendly 


KOD JUBAH : JUBAH ABAYAJEANS PEACH
harga : RM299  
OFFER RM240 SAHAJA!
breastfeed friendly - zip
wudhuk friendly 



KOD JUBAH : JUBAH PURPLE JALUR
harga : RM299  
OFFER RM240 SAHAJA!
breastfeed friendly - jenis selak
wudhuk friendly 




KOD JUBAH : JUBAH ABAYA GLITTER GREEN EXCLUSIVE
harga : RM299  
OFFER RM240 SAHAJA!
breastfeed friendly - zip
wudhuk friendly 





KOD JUBAH : JUBAH ARAB BLACK &RED
harga : RM299  
OFFER RM240 SAHAJA!
breastfeed friendly - jenis selak
wudhuk friendly 








KOD BLOUSE : PURPLE LEOPARD
harga : RM115
OFFER RM95 SAHAJA!
breastfeed friendly - jenis selak
wudhuk friendly 





KOD JUBAH : JUBAH ABAYA GEOMETRY CHOCO
harga : RM199
OFFER RM180 SAHAJA!
breastfeed friendly - zip
wudhuk friendly  

SOLD OUT




KOD JUBAH : EMPIRE RED MUSKEED
OFFER RM180 SAHAJA!
breastfeed friendly - SELAK
wudhuk friendly 

SOLD OUT



KOD JUBAH : RED ROSE
harga : RM199 
OFFER RM180 SAHAJA!
breastfeed friendly - SELAK
wudhuk friendly 

SOLD OUT

 terima kasih kerana sudi membeli..tanpa anda siapalah kami,terima kasih percayakan service kami sejan 2009 lagi. i LOVE U ^_^

Monday, February 8, 2016

PEWIIT SKINCARE UNTUK MASALAH JERAWAT

assalamualaikum





nak tanya ni ??siapa lagi yg tak cuba sabun pewiit dan pewiit skincare??
aloooloo ruginya sayang tak pakai lagi pewiit ..memang sgt best
customer yg dah beli mari pulak sekali lagi repeat order dan tunjuk jerawat kat muka dah kurang sgt2~!!!

kita tumpang suka la bila pelanggan suke ^_^
kita bukan main jual je produk yg bersepah2 kat pasaran..
tapi kita pilihjuga jual bende yg bagus, sebab ramai yg kata pewiit skincare bagus, sampai jiran2 keliling rupenye memang pengguna pewiit, kite je tak tahu =)
mehlah pakat cubo, memang best tau, admin pun guna pewiit, memang thumbs up!

siapa nak cube, order dari admin ye, inshaAllah admin balas asap kecuali waktu yg tak mengizinkan ;) ni no utk order 0137905304

Thursday, January 28, 2016

Wednesday, January 27, 2016

INSTANT SEMI SHAWL ADDNUR

 Assalamualaikum

koleksi terbaru Addnur lancarkan di tahun baru 2016

koleksi instant semi shawl yg sangat selesa dan lembut,
tudung khas di buat secara 'custommade' yg tidak ada dijual di mana2 kecuali hanya boleh dapatkan dari kami sahaja ;)

untuk koleksi instant shawl emboss, kain berukir membuat pemakai nampak lain dari yang lain,,menyerlah di sebalik ukiran di atas tudung..

plain yg mudah disesuaikan dengan banyak baju bercorak

semi instant supaya memudahkan pemakai menukar2 cara pakai shawl ni yg boleh dipakai dengan dua cara ;)

 didatangkan dengan dua warna 
MUSTARD dan MAROON


ukiran di atas tudung  membuat pemakai nampak elegan dak tidak 'kosong'
HARGA : RM45 SAHAJA



SEMI INSTANT CORAK BERAWNING

HARGA : RM55 SAHAJA


 memudahkan pemakai bersiap dengan lebih cepat, tidak memerlukan memakai 'inner' di dalam kerana tudung tidak jarang dan corak yg memukau

sesuai dipadankan dengan baju plain anda, menaikkan aura si pemakai

SOFT AWNING yg diperbuat dari fabrik terpilih ' HARD DOUBLE COTTON' membuat muka pemakai lebih tirus, dan selesa dipakai kerana awning yg kelihatan kemas dan tegak,




sesiapa yg berminat boleh dapatkan dari kami, hanya WHATSAPP 0137905304- zila

Sunday, January 17, 2016

KKM PEWIIT SKINCARE

ASSALAMUALAIKUM


haa ramai yg tercari2 pewiit skincare ni kan

pastu nak beli , memang xde jual kat kedai2 jamu bersepah2 ..kat pasar malam lagi lah xde..

kalau nak, cuma boleh order online sahaja,

SEBAB SEBAB SEBAB, PRODUK NI EKSKLUSIF

limited jadi hanya agen sah sahaja yg boleh jual produk ni,

PEWIIT SKINCARE ADA KKM U ALL, TERBAIKLAH


ni cek sertakan bukti KKM pewiit skincare ye, u all bolehlah pakai tanpa ragu2  ^_^


tengok muke awek ni pakai pewiit skincare, licin u all

admin pun pakai , jerawat berkurun hilang
jerawat teruk saya hilang sekelip mata

mcm tak caye kulit dah licin~!!!

mcmni la rupenye sabun pewiit bila dibuka ye, texture die pun lain mcm ,,,best sgt,,,wangi


kepada yang nak order sabun PEWIIT
 atau PEWIIT SKINCARE

boleh whatsapp 0137905304

SABUN PEWIIT DIBUKA BORONG 
20pcs ke atas sahaja
boleh whatsapp utk tahu harga ye